IT-totalleverandør

Hvad kan vi gøre for dig? MRC Computer A/S er IT-totalleverandør. Fra A til Å.

Som aut. forhandler af nogle af de vigtigste IT-produkter på markedet kan vi levere et bredt udsnit af hard- og software, tilbehør, ydelser, løsninger inden for netværk, MBS C5, kommunikation, internet  samt IT-sikkerhed.

Vi er stærke som totalleverandør men også erfarne specialister på udvalgte områder.

Vort team består af 11 dygtige, engagerede IT-folk, der leverer IT med umage. Vi har egne teknikere, konsulenter og programmører, der servicerer, udvikler og underviser.

Vi håndterer opgaven fra start til slut, og skal der bruges underleverandører (elektriker eller lignende), så holder vi også kontakten til dem.

MRC er et stærkt team af dygtige IT-folk, der leverer IT med umage. Vi er totalleverandør og leverer alt i servere, PC, software, printere, tilbehør, C5-løsninger, IT-sikkerhed, hosting, online backup, overvågning, undervisning og service. Fokus er IT leveret med umage. Firmaet er etableret i 1989, velkonsolideret, medlem af CBC-kæden, C5/XAL certificeret og partnere med Fujitsu, CISCO, HP, IBM, Ruckus, Lexmark, Brother, Axis, Microsoft, Symantec, Kaspersky, Ahsay m.fl.