C5 stopper

Økonomisystemet C5 er ved vejs ende og vi har to gode forslag til nyt system – evt. kan du køre videre med C5 noget tid endnu. Vi kan hjælpe i alle tre tilfælde. Se mulighederne på denne side.

Vi har arbejdet med C5 siden version 1.0. Gennem årene har vi hjulpet i hundrevis af firmaer med C5 opgaver, og vi var i top 20 blandt danske C5 forhandlere da C5 var levende.

Vi vil meget gerne hjælpe C5 kunder videre i et af de nye systemer, KeyBalance eller Uniconta. Vi kan få jeres C5 data, inkl. poster, med over i begge – og så kan vi meget mere nyt og smart med de nye programmer.

Vi er klar til, at hjælpe jer godt i mål med et af de to systemer, lad os tage en snak om hvilket der passer jer bedst og hvad det koster.

Du er meget velkommen som kunde hos os og du behøver ikke komme fra C5, du kan være nystartet uden tidligere system eller du kommer måske fra en Navigator, NAV, XAL, Winfinans, Dinero eller e-conomic.

Vi har 25+ års erfaring – og kan mere end ERP. Vi er totalleverandør og kan også levere alt rundt om dit ERP-system hvis du ønsker det. Vi har; Hard- og software, hosting, servere, netværk, PC’er, printere og tilbehør, toner og blæk, IT-sikkerhed, specialløsninger, vedligehold, udvikling og konsulentydelser …

Kontakt os på tlf. 9632 4500 eller mail salg@mrc.dk