C5

Microsoft Dynamics C5Microsoft Dynamics C5 er et af vores fokusområder. Vi er meget glade for C5 og har arbejdet med det siden det kom frem i 1994. Vi har leveret flere hundrede små og store C5 løsninger, og arbejder med C5 opgaver hver dag.

Fleksibilitet: C5 er bygget op af moduler, så man kan starte i det små og tilkøbe flere funktioner efterhånden som virksomheden vokser og for brug for flere muligheder.

Pålidelighed: C5 er meget pålideligt og er installeret i mere end 70.000 virksomheder fra mange forskellige brancher.

Programmerbar: Udover Microsofts egne moduler findes der en lang række andre leverandører af C5 moduler til dækning af specifikke behov. Hvis der ikke findes en løsning for din virksomhed, så kan der programmeres en færdig løsning, der kan lige netop det, I har brug for.

C5 blev udviklet af Damgaard Data og senere overtaget af MS. C5 har tidligere heddet Concorde C5, Navision C5 og MBS C5.

Hosted C5: Der er nu mulighed for at få en billig adgang til en hosted C5-løsning, der kan leve op til krav om mobilitet og denctralisering uden at gå på kompromis med den sædvanlige C5 kvalitet.

Læs mere om MS Dynamics C5 Moduler, C5 abonnement  og C5 modulpriser

Bem! C5 stopper som aktivt produkt i 2018. Videreudvikling er stoppet og efter 2018 er det usikkert hvor længe man kan købe moduler, brugere og database. Vi vil fortsætte med at supportere og udvikle i C5 så længe at der er kunder til det. Vi har en ny rigtig god afløser for C5 i KeyBalance. Se mere på vores hjemmeside og kontakt os for tilbud og demo af KeyBalance.


Ring 9632 4500 eller mail salg@mrc.dk og kom igang!

Kontakt mig