C5

Microsoft Dynamics C5Microsoft Dynamics C5 er på vej ud.

Udviklingen stoppede med version 2012, men man kan stadig købe moduler, brugere og database til den ejede C5 (det stopper på et tidspunkt). Den Hostede C5 stopper ved nytåret 2019/2020. Hold øje C5 købsstop her.

Vi har 2 erstatninger til C5 klar og kan også fortsat supportere og programmere C5. Vi kan levere moduler, brugere og database til C5 så længe Microsoft har salget åbent.

Vi kan flytte dig fra C5 til to forskellige nye ERP-systemer, KeyBalance og Uniconta, og vi kan få alle dine C5 data med. Se hvordan her.

Med KeyBalance eller Uniconta får du, udover et nyt system med en fremtid, også en række nye muligheder og smarte funktioner som ikke findes i C5. De fleste vil kunne optimere og effektivisere deres firma med et nyt og moderne ERP-system som KeyBalance eller Uniconta.

Vi er klar til, at hjælpe jer godt i mål med et af de to systemer 🙂 Lad os tage en snak om hvilket der passer jer bedst og hvad det koster.

 

Om C5.

Fleksibilitet: C5 er bygget op af moduler, så man kan starte i det små og tilkøbe flere funktioner efterhånden som virksomheden vokser og for brug for flere muligheder.

Pålidelighed: C5 er meget pålideligt og er installeret i mere end 70.000 virksomheder fra mange forskellige brancher.

Programmerbar: Hvis du har brug for en special funktion, en integration eller et helt modul til C5, så kan vi programmere en færdig løsning, der kan lige netop det, I har brug for.

C5 blev udviklet af Damgaard Data og senere overtaget af Microsoft. C5 har tidligere heddet Concorde C5, Navision C5 og MBS C5.

Læs mere om MS Dynamics C5 Moduler og C5 modulpriser

 

Se vores C5 alternativer her.

 

Ring 9632 4500 eller mail salg@mrc.dk