Microsoft Dynamics C5 moduler

C5 er bygget op af moduler, så man kan starte i det små og tilkøbe flere C5 moduler efterhånden som virksomheden vokser og for brug for flere muligheder.

C5 Grundmodul

Grundmodulet indeholder de basale funktioner man kan forvente at finde i et regnskabsprogram. Når der er behov for mere, kan man tilkøbe udvidelsespakker i form af moduler. Du kan oprette op til 100 debitorer, 100 kreditorer, 300 varenumre og 300 finanskonti.
C5 Grundmodulet koster 2.500 kr

C5 Debitor modul

Hvis antallet af kunder overstiger 100 og/eller du har brug for en mere avanceret debitorstyring, så kan du udvide basis med dette tilvalgsmodul. Med C5 Debitormodul installeret er der ingen begrænsning i antallet af kunder, og du kan sammenkæde en mængde kundedata med kunder eller kundegrupper. På den måde udvides anvendeligheden af dit debitorkartotek.
C5 Debitormodul koster 3.000 kr

C5 Kreditor modul

Du kan udvide basisfunktionerne med C5 Kreditormodul, hvis antallet af leverandører bliver mere end 100 og/eller du får brug for at flere funktioner i din kreditorstyring. Dertil kommer flere faciliteter til at holde orden, overblik over budget og betalinger, saldolister og statistik.
C5 Kreditormodul koster 3.000 kr

C5 Ordre modul

Har du brug for udvidede muligheder i din salgshåndtering, så kan C5 Ordremodul hjælpe dig med styring af forskellige tilbud, ordrer, leverancer, restordrer og faktureringer.
C5 Ordremodul koster 3.700 kr

C5 Projekt modul

Udvidelsen C5 Projektmodul giver dig bedre styring af omkostninger, indtægter og timeforbrug på de enkelte opgaver. Kan anvendes alene eller sammen med Finans-, Debitor-, Kreditor- og Lagermodul.
C5 Projektmodul koster 3.700 kr

C5 Indkøb modul

Med tilvalgsmodulet C5 Indkøbsmodul får du lettere håndtering af rekvisitioner, leverancer og fakturaopdateringer af kreditorer, og dermed et både hurtigere og lettere overblik.
C5 Indkøbsmodul koster 3.700 kr

C5 Lager modul

Har du brug for mere end 300 varenumre, så får du med udvidelsen C5 Lagermodul adgang til ubegrænset antal varenumre. Lagermodul giver desuden flere og bedre muligheder for at håndtere dit lager.
C5 Lagermodul koster 3.000 kr

 

Fælles for alle modulerne er, at man kun kan tilkøbe flere moduler hvis man har et aktivt opdateringsabonnement – eller starter helt fra bunden af.

Vi kan kun sælge moduler (og database) til kunder, der har valgt os som foretrukket C5 forhandler. Det sker ved at man udfylder en formular om partnerskifte, og sender den til os – så tager vi os af resten.