Disk Reparation


Disk Crash! – håbet er ikke ude endnu

En harddisk i en PC eller server kan stoppe meget pludseligt og helt uden forvarsel. Data kan også slettes uønsket af en bruger. Har man ikke backup af sine data, så kan diskens indhold i mange tilfælde, helt eller delvist, stadig findes frem.

Vi samarbejder med et internationalt Data Recovery firma der har afdeling i Danmark og UK.

Gratis analyse og lave priser, mere i produktblad for MRC Disk Reparation

Ring 9632 4500 eller mail salg@mrc.dk og kom igang!

Kontakt mig

 

”Server kan ikke starte”
”Kan ikke læse fra drev C:”
”Filer og mapper er slettet”
”Disk formateret ved en fejl”
”Kamera-kort virker ikke”
”Mislyd fra harddisk”

 

Datatab – vi kan hjælpe

Det er ikke kun når en harddisk går i stå at man mister data. Det kan også ske på en kørende disk pga. menneskelige, fysiske eller logiske fejl.

Menneskeskabte fejl som slettede filer og mapper kan også ofte reddes. Endda formaterede diske, samt fejl på USB-RAM og kamerakort kan reddes.

Har du mistet data, så ring – vi kan sandsynligvis hjælpe.

Vi har lave priser på disk reparation, endda gratis analyse af problemet ved normal prioritet på harddiske og USB-/kamera-RAM. Spørg os meget gerne for yderligere info og gode råd. Du betaler efter fejltype og hvor hurtigt opgaven skal behandles. Du kan starte med at få set på problemet og få at vide om man kan genskabe data og hvad det koster.

 

USB og kamerakort kan også reddes

Det er ikke kun harddiske, der kan indeholde vigtige data, som man har behov men ikke længere kan læse. Det kan også ske med USB-nøgler eller kort til kameraet.

Så har du vigtige data liggende på en USB-nøgle uden adgang – uanset om den har fået stikket knækket af eller bare ikke kan læses – så kan de data som oftest også reddes.

Det samme gælder de vigtige billeder, om det så er fra arbejdsrelateret dokumentation, en livsbegivenhed som bryllup eller barnedåb, eller bare en fantastisk ferie. Lad os prøve om ikke det kan genskabes.