Webshop

Webshop udvider kundebasen drastisktEn webshop kan give en traditionel virksomhed en masse fordele:

  • Uafhængig af geografisk butik
  • Bestilling kan lægges døgnet rundt
  • Faste kunder kan selv genbestille
  • Præsenter varer uden at have eget lager
  • Fordele er der masser af og det er nemt at komme igang.

Vi tilbyder en webshop med alle de nødvendige funktioner og hjælper med design, tilpasning og undervisning i den bedste måde at bruge systemet på. Kort sagt, vi følger dig til dørs med projektet!

MRC Webshop funktionsliste
MRC Webshop prisliste

Ring 9632 4500 eller mail salg@mrc.dk og kom igang!

Kontakt mig

 

Integration til C5 – med mere.
På trods af systemets meget enkle brugerflade er der masser muligheder for at tilpasse, tilknytte og integrere alle mulige funktioner.

F.eks. er det muligt at integrere med Microsoft Dynamics C5, NAV, PostDKs fragtsystemer, Trustpilot, sociale medier som Twitter og Facebook, Paypal – og meget mere.

Varianter og mersalg.
Har du brug for at holde styr på varianter (farve, størrelse) så kan shoppen håndtere den opgave. Du opretter selv dine varianttype og tildeler dem til de relevante varer.

Og hvad med mersalget? For hver enkelt vare kan du tilknytte relaterede varer, så du får præsenteret relevant tilbehør eller en opsalgsmulighed på samme side som produktet. Og du kan vælge bestemte produkter til visning på forsiden eller i forbindelse med udtjekning.

Altsammen for at give det ekstra mersalg, der er så vigtigt for enhver butik.

Genbestilling i B2B webshop.
Har du brug for at lade dine erhvervskunder handle til andre priser, så er det også en mulighed.

Du kan skjule din webshop helt for andre end godkendte brugere, du kan nøjes med at skjule priserne – eller du kan have forskellige priser, alt efter om det er salg til private eller B2B. Det er helt op til dig, webshoppen gør som du vil.

Søgemaskineoptimering af din webshop.
Webshoppen er naturligvis bygget til at levere de bedste muligheder for visning i toppen af søgningerne hos Google, Bing og de andre søgemaskiner. Søgmaskineoptimering – eller SEO – er nødvendigt for enhver, der ønsker at blive set på internettet, og webshoppen her giver dig de bedste muligheder for at blive set.
Men det vigtigste element er stadig produktbeskrivelsen for det enkelte produkt, her findes der ingen nem genvej – uanset hvad alle de andre påstår…

Konstant under udvikling
Webshoppen er ikke bare en færdig platform, som du skal skifte ud efter et års tid. Her er ikke stilstand, men en konstant udvikling for at kunne tilbyde de bedste muligheder efterhånden som verden omkring ændrer sig. Og for en online shop er udvikling en nødvendighed.

Derfor er vores webshop under konstant udvikling, for hele tiden at kunne levere de rigtige funktioner, være søgemaskineoptimeret og have integrationsmuligheder med det mest populære systemer til fragt, lager og regnskab.

Prøv en gratis demo webshop.
Vi opretter gerne en demo, så du kan prøve af, om det er en løsning for dig.

Ring 9632 4500 eller mail salg@mrc.dk og kom igang!

 

Referencer

Lydspecialisten – High-end forhandler af lydustyr i hi-fi kvalitet.

Scan Aprima – Salg af møbelstoffer og tilbehør til møbelindustrien og møbelpolstrere

Ebb & Flow  –  lamper og glas i skandinavisk design, kun salg til forhandlere