IT med umage

Servere og netværk * KeyBalance og Microsoft Dynamics C5/XAL * PC’er, tablets, printere og tilbehør * Hosting, online backup, antispam * Kameraovervågning * Hjemmesider, webshops * Specialløsninger – spørg os! * IT-teknikere, programmører og webudviklere

Vor niché er, at være den vågne og fokuserede IT-totalleverandør. Ring 9632 4500 og få et godt tilbud på en løsning du bliver glad for.

Vi arbejder efter sloganet “IT med umage” og går langt for at give vore kunder det bedste. Hvis du stiller os en IT opgave, så går vi efter det der løser den bedst – det der der giver dig den bedste oplevelse, højeste stabilitet og højeste hastighed.

For at kunne det, så arbejder vi hele tiden med at have en ånd af umage i teamet. Udover indstilling og tankemåde har vi 10 bud for løsning af opgaver. De husker os på at komme ud i hjørnerne, få testet og afleveret ordentligt til kunden. Nye PC’er og servere klargøres ensartet efter et checkskema så de ikke så oplagte indstillinger, installationer og opdateringer også huskes hver gang. Alle kunders løsninger dokumenteres så de kan vedligeholdes effektivt i fremtiden.

Test gør en forskel. Du og dine kolleger er de bedste til at se om din nye PC, eller en nyopdateret C5, eller en komplet ny løsning gør det du forventer. Vi afslutter derfor opgaver med 2 tests; vores egen tekniske test og så den vigtigste, brugertesten, hvor vi beder brugerne om selv at afprøve det nye med deres daglige opgaver, deres periodiske opgaver og deres sjældne eller årlige opgaver. Testen skal udover arbejde i programmerne omfatte print fra alle relevante printere og dataudveksling med bank, lønbureau o.l. hvis man bruger dette. Vi hjælper til i brugertesten og retter naturligvis hvad der måtte findes af ting der skal justeres. På denne måde får man ingen eller meget lidt efterjustering efter at vi er gået.

Vi kan levere alt fra de bedste og vigtigste hard- og software mærker til gode priser og vi arbejder effektivt til en rimelig timepris. Vi tager ikke længere tid om en opgave en nødvendigt og vi tænker ikke i hele og halve dage når vi skal lave noget. Vi fakturer helt ned til 15 minutter for de korteste opgaver.

Vi handler fortrinsvis med erhvervskunder og opgiver derfor alle priser ekskl. moms, levering og installation.

Kontakt os meget gerne for et møde omkring et samarbejde.

Velkommen til IT med umage!