IT-totalleverandør

Hvad kan vi gøre for dig? MRC Computer A/S er IT-totalleverandør. Fra A til Å.

Vi leverer meget gerne din IT-løsning. Vi arbejder bredt indenfor hard- og software, Hosting, servere og netværk, KeyBalance og C5 ERP, hjemmesider, e-handel, internet, IT-sikkerhed, tilbehør, tekniker- og programmørydelser …

Vi er stærke som totalleverandør men også erfarne specialister på udvalgte områder.

Vort team består af 10 dygtige, engagerede IT-folk, der leverer IT med umage. Vi har egne teknikere, konsulenter og programmører, der servicerer, udvikler og underviser.

Vi håndterer opgaven fra start til slut, og skal der bruges underleverandører (elektriker eller lignende), så holder vi også kontakten til dem.

MRC er et stærkt team af dygtige IT-folk, der leverer IT med umage. Vi er totalleverandør og leverer alt i servere, PC, software, printere, tilbehør, C5-løsninger, IT-sikkerhed, hosting, online backup, overvågning, undervisning og service. Fokus er IT leveret med umage. Firmaet er etableret i 1989, velkonsolideret, medlem af CBC-kæden, C5/XAL certificeret og partnere med Fujitsu, CISCO, HP, IBM, Ruckus, Lexmark, Brother, Axis, Microsoft, Symantec, Kaspersky, Ahsay m.fl.