Serverhosting, hosting af server

At få “hosted en server” kan betyde mange ting, men fælles for dem er at man “outsourcer” sin server – man har den ikke længere stående hos sig selv.

[one-third-first]

Hosted Program

Hosted-applikationDen simple model indeholder kun et enkelt program, i fagsproget kaldet “hosted application” (program). Dit program ligger på vores server og du går direkte ind i det, når du logger ind.

Det kan være en løsning, hvor du har behov for at køre et helt specifikt program fra flere maskiner, men ikke har behov for en fuld server. Vi bruger det blandt andet til løsninger med hosting af kundens egen C5.
Eller hvis du skal køre et program, der ikke er kompatibelt med din maskines styresystem, f.eks. C5 på en Mac.

Men vil du f.eks. kunne bruge Office sammen med C5, så skal du et trin op.

[/one-third-first][one-third]

Hosted Desktop

hosted-desktopDu logger ind på dit eget skrivebord med adgang til de programmer du skal bruge, det er som at sidde med en virtuel pc. Der er mulighed for fælles dataplads, tilkøb af en Office eller andre kontorprogrammer, men også andre specialprogrammer.

Fælles for begge løsninger er, at der er inkluderet antivirus og backup af data.

Kontakt os om Hosted Desktop

[/one-third][one-third]

Hosted Server

Hosted-serverHer er det hele din server, der bliver hosted hos os. Det kan enten være en fysisk server, der bare står i vores datacenter og yder godt af sikkerhed og internetforbindelser, eller det kan være en virtuel server, der kører på en del af vores hardware.

Her har du bedre mulighed for at selv at bestemme og administrere, men tager derved også mere af risikoen selv.

Kontakt os om Hosted Server

[/one-third][clear]