OKI Executive Series Partner

Kontakt os for Danmarks bedste og billigste print- og kopiløsning. Vi er en ud af kun 25 OKI Executive Series print- og kopi-partner i Danmark.

Med OKI ES printere, kopimaskiner og MFP’er kan man typisk spare 30-50% på sit tonerforbrug. Et eksempel i runde tal er, at når en HP, Lexmark, Samsung, Brother, Epson, Kyocera eller Canon toner koster 1.000,- kr. så koster den samme (til samme antal sider) til en OKI ES maskine 500 – 600,- kr. På årsbasis og på 3/5/10-årsbasis kan det blive til hundreder af tusinder kroners besparelse ved at skifte til OKI Executive Series.

OKI ES serierne spænder fra små printere som kun kan printe, over små og mellemstore multifunktions (MFP) maskiner, til reelle kopimaskiner med stakker, folde- og hæftefunktion. Man kan vælge mellem S/H eller farve, og A3 eller A4 størrelse, samt et stort udvalg i bakker/skuffer og tilbehør. Kvaliteten er helt i top og der er 3 års garanti på OKI ES når du som kunde registrerer din maskine hos OKI.

OKI ES maskiner kan købes og ejes, eller leases og lejes. Toner kan købes som man gør normalt med andre printere, eller de kan afregnes pr. klik som man kender det fra kopibranchen. Du bestemmer hvordan du vil.

Vidste du, at alle OKI farveprintere også kan printe på bannerpapir, så du selv lynhurtigt kan lave flotte bannere i A4 eller A3 bredde? Der findes gulvstandere og vægophæng som passer hertil. Vi har printerne, papiret og ophæng/standere.

Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud.

Ring 9632 4500 eller mail salg@mrc.dk og hør mere!

Kontakt mig

Se også; http://www.okiexecutiveseries.co.uk/