Om MRC

MRC Computer er et nordjysk IT-husMRC Computer A/S er et nordjysk IT-hus, der sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde – vores slogan er IT med umage.

Vi er et stærkt hold med masser af ekspertise og erfaring, der gør os i stand til at finde bedste løsning på kundernes udfordringer, levere det mest velegnede udstyr og sørge for at det bliver ved med at virke.

MRC er et stærkt team af dygtige IT-folk, der leverer IT med umage. Vi er totalleverandør og leverer ERP, CRM, CMS, IT-sikkerhed, alt i servere, hosting, netværk, PC’er, tilbehør, software, internetløsninger, overvågning, vedligehold, udvikling, undervisning og konsulentydelser. Firmaet er etableret i 1989, velkonsolideret, medlem af CBC-kæden, C5/XAL certificeret og partnere med HP, Fujitsu, Lenovo, Dell, Cisco, Ubiquiti, Brother, Axis, Microsoft, Symantec, Kaspersky, Ahsay m.fl.

Vi har specialiseret os i at levere økonomisystemer baseret på KeyBalance og MS Dynamics C5; fra standardløsninger over tilpasninger til større specialprogrammerede løsninger.

Kontakt os for yderligere info. Ring 9632 4500 eller mail salg@mrc.dk