Samsung Galaxy S5 – en del af dit liv

Samsung Galaxy S5 smartphone med Android

Den nye Samsung Galaxy S5 er skabt til at følge dig – altid og overalt

For at overgå succesen med Galaxy S4 indså Samsung, at de måtte identificere de innovationer, der virkelig gør en forskel i hverdagen. Der kunne identificeres 5 tydelige ønsker fra kunderne: De ville have en smartphone med et rigtigt godt kamera med mange muligheder. En smartphone, der var hurtigere til at downloade, mere holdbar og sikrere. Den skulle samtidig være en hjælp mht. til træningen, flot at se på og skøn at holde på. Ønskerne er opfyldte. Galaxy S5 vil blive taget med – altid og overalt.

 • Hurtigt og smart kamera:
  16 MP, fokuserer på 0,3 sek, selektiv fokus skaber dybde i billederne, HDR i realtid, der viser dig slutresultatet, inden du tager fotoet og mange flere kreative muligheder.
 • Hurtig download:
  Download Booster kombinerer WiFi- og 4G og sørger for et super hurtigt download af filer større end 30 MB.
 • Din egen personlige træner:
  I den nye S Health findes der en pulsmåler og en indbygget ‘Personal Trainer’,der giver dig tips til din træning. Du kan også supplere med Gear 2 eller Gear Fit for endnu lettere at monitorere din træning.
 • Holdbar og sikker:
  Vand- og støv-afvisende ifølge IP67, Ultra Power Saving Mode giver dig ekstra batteritid, når det er nødvendigt, fingeraftrykssensor, gør det nemmere at låse op samt den beskytter filer og håndterer Private Mode og Kids Mode.
 • Designet:
  4 forskellige farver, nyskabende materialevalg, fantastisk 5.1″ sAMOLED-skærm i full HD med enkle og smarte menuer.

Samsung Galaxy S5 family: