Server- og backuptjek

683917_65810582
Vi anbefaler Server- og backuptjek

Få sikkerhed for at backup’en indeholder de rigtige data og, at serveren er i topform. Diske, blæsere, antivirus, logs og opdateringer kontrolleres.

Udføres med faste intervaller gennem året efter jeres ønske og behov. Afsluttes med tilbagemelding og kort rapport fra tekniker.

Serviceeftersyn.
Et server-/backupcheck fungerer som et serviceeftersyn på din bil. Alle ‘sliddele’ bliver set efter og kontrolleret, for at se om der er behov for en udskiftning.

Formålet er selvfølgelig at undgå et nedbrud. Det er altid bedre med en planlagt nedlukning, hvor der kan testes, fremfor et nedbrud, der altid sker på det mest ubelejlige tidspunkt – og med risiko for datatab.

Servertjek.
Serveren og dens omgivelser gennemgås; er der låst dør, er sikret for vandskade, er der tilpas ventilation? Teknikeren læser logfiler igennem og kigger efter uregelmæssigheder, de seneste relevante opdateringer installeres og efterfølgende testes de væsentligste funktioner.

Er der tilsluttet UPS/nødstrømsanlæg, testes det også at det reagerer korrekt hvis strømmen forsvinder.

Backuptjek.

front rack serverAt der bliver taget backup er intet værd, hvis man ikke kan være sikker på at der også kan gendannes data fra den.

Under kontrolleret vil teknikeren også teste backup’en ved at gendanne en tilfældig fil eller mappe, og se om indholdet er intakt.

På den måde sikre vi os, at I i tilfælde af at uheldet er ude, kan komme videre så hurtigt og smertefrit som muligt.

Rapportering

Som afslutning på besøget skriver teknikeren en rapport over de ting han har set og kommer med sine anbefalinger til, hvad der bør gøres indenfor den nærmeste fremtid.

Du får tilsendt denne rapport og vil blive kontaktet af en konsulent, hvis der er behov for ændringer.

Periodevis.
Som med et bileftersyn bør det ske med jævne mellemrum. Det kan være fra 1-6 gange årligt, alt efter hvor meget serveren bruges og hvor afhængig man er af den.

Sker det flere gange om året vil vi som oftest anbefale, at tjekket sker skiftevis lokalt hos jer og fjernbetjent fra os. Det vil som regel blive udført af den samme tekniker, men ind imellem vil der også komme andre på, for at sikre at det ikke bliver ren rutine. Det er en god ide ind imellem at få nogen ‘nye øjne’ på.

Ring 9632 4500 eller mail salg@mrc.dk og kom igang!

Kontakt mig