Uniconta seminar d. 22/5


Bruger du C5 økonomisystem eller et andet ERP-system – og overvejer nyt?

… så kom til Uniconta formiddagsseminar i Aalborg Kongres & Kultur
Center

Onsdag den 22. maj kl. 9:00-12:00

Med morgenmad fra kl. 8:30

Skift til Uniconta, lynhurtigt økonomisystem

Lyder C5, XAL og Axapta bekendt? Erik Damgaard satte standarden med verdens bedste økonomisystemer. Med Uniconta har han gjort det igen.

Uniconta er Erik Damgaard’s nye og lynhurtige økonomisystem, som understøtter både individuelle og standardiserede økonomiprocesser effektivt.

Så sidder du i dag med en gammel C5, så skift til Uniconta og få et komplet økonomisystem med bogføring, fakturering, ordre- og lagerstyring til en konkurrencedygtig pris. Det er nemt og hurtigt at skifte, og du får dine C5 data med over i Uniconta.

Du kan naturligvis også være nystartet uden et tidligere system, eller du kommer måske fra en Navigator, NAV, XAL, Winfinans, Dinero, Visma eller e-conomic. Vi kan hjælpe dig i gang med Uniconta næsten uanset udgangspunktet.

Kom og oplev, hvor nemt det er at holde styr på din økonomi, kunder og projekter med Uniconta.

Du er også meget velkommen hvis du allerede har Uniconta og vil høre mere, og gå dybere med nye funktioner.

Pris: Gratis.

Agenda

  • Velkomst
  • Historien bag Uniconta
  • Fordele ved Uniconta
  • Konvertering
  • Priser
  • Demo
  • Hvor kan jeg få hjælp (Partner og Univisor)
  • Spørgsmål
  • Afrunding

Tilmelding: mail til salg@mrc.dk med jeres deltagernavn(e).

I må gerne komme flere fra samme firma og må gerne tage en ven med. Har du allerede Uniconta er du også meget velkommen.

Alle deltagere får, udover et spændende Uniconta seminar og lækker morgenmad :-), en sund drikkedunk (phthalatfri) med hjem. Vi trækker også lod om 5 kraftige batteribanke blandt deltagerne.

Adresse for seminaret:
Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg.

Arrangør:
Uniconta og MRC Computer A/S.

Om MRC Computer A/S:
Vi er IT-totalleverandør med et team på 10 ansatte og har kontor i Nørresundby.

Vi har arbejdet med C5 siden version 1.0. Gennem årene har vi hjulpet i hundrevis af firmaer med C5 opgaver, og var i top 20 blandt C5 forhandlere da C5 var levende. C5 er ved vejs ende nu, og vi har to stærke forslag til erstatning for den; Uniconta og KeyBalance – og evt. kan du køre videre med C5 nogen tid endnu. Vi kan hjælpe i alle tre tilfælde. Dette seminar handler udelukkende om Uniconta. Er du interesseret i KeyBalance eller i fortsat drift med C5, så kontakt os direkte på 9632 4500.

Se mere om ERP og os her: https://c5erstatning.dk/

Vi har 25+ års erfaring som IT-firma – og kan mere end ERP. Vi er totalleverandør og kan også levere alt rundt om dit ERP-system hvis du ønsker det. Vi har; Hard- og software, hosting, servere, netværk, PC’er, printere og tilbehør, toner og blæk, IT-sikkerhed, specialløsninger, vedligehold, udvikling og konsulentydelser …