UPS batterier

Kvalitets UPS batterier til lave priser.

Når din UPS melder batterifejl så leverer vi nye kvalitets batterier til APC, Eaton og PowerWalker UPS.

Vi har originale batterier og vi har kompatible batterier fra en dansk distributør. De kompatible koster 30-40% mindre end originale. Da de kompatible er af høj kvalitet og har lang holdbarhed, så er det dem vi primært anbefaler. De kompatible kommer som løse enheder hvor kablerne fra det gamle batteri-sæt skal flyttes over og de originale kommer som hele sæt med kabler. Det er nemt at flytte kablerne over – og spare 30-40%.

Husk, at mange UPS-enheder skal kalibreres når de gamle batterier skiftes til nye. Vi kender og udfører disse procedurer, og sikrer derved at driften fremad er stabil. Vi kører ud til vore kunder og skifter UPS-batterier – eller vi sender nye batterier til dig hvis du selv kan udføre skiftet.

Priseksempler:
Originalt APC RBC48 batterisæt   kr. 961,-
Kompatibelt RBC48 batterisæt      kr. 647,-

Alle priser er ekskl. moms, levering og installation. Vi kan installere hos jer.

APC-RBC48-image
Hurtig levering, fra dag til dag. Ring 9632 4500 eller mail salg@mrc.dk – og få nye friske batterier i din UPS nu.

De originale og de kompatible UPS batterier ligner hinanden til forveksling, og er opbygget som de skal til UPS-drift; forseglet, læksikker, med sikkerhedsventil og beregnet til kontinuerlig ladning.

 

5PX_BAT_REPLACE
De mest solgte batterier til APC hos os er; RBC2, RBC4, RBC5, RBC6, RBC7, RBC8, RBC11, RBC12, RBC23, RBC24, RBC31, RBC47, RBC48, RBC55 – og vi har batterier til alle andre APC modeller også. Det samme gælder for Eaton og PowerWalker UPS – og vi har naturligvis nye UPS i alle størrelser. Spørg os!